CATERING

Vi på Café Elektra är stolta över vår hemlagade mat och fräscha smörgåsar och kvittot på detta är att vi har serverat och levererat åt privatpersoner och företag i 31 år, det är vi väldigt stolta över!

Vi serverar husmanskost, sallader, smörgåsar, smörgåstårtor, fika, fruktkorgar och annat gott och det roligaste av allt är att varje uppdrag är unikt, det är också därför vi har väldigt lätt att anpassa oss efter kundens behov, vi brukar säga att allt går att ordna!

En catering från Café Elektra passar alla branscher men även privatpersoner då vi levererar till allt från byggarbetsplatser, stora och små företag samt idrottsföreningar på elitnivå.

Vi levererar dit du vill i hela Stockholm men självklart går det bra att komma till oss att hämta om det passar bättre.

Vi önskar er bokning i god tid för bästa service, antal gäster är praxis med en vecka före eventet om inte annat överenskommit.

Frågor och svar

Hur beställer man?

Lättast är via kontaktformuläret där ni kort beskriver vad ni önskar. Har ni frågor tveka inte att ringa 073-542 825 7 eller besök oss på Elektravägen 33 i Västberga.

Hur levereras maten?

Kall mat såsom sallader och smörgåsar kommer inplastade och packade i engångsbackar.

Varm mat kommer, efter önskemål, antingen packad portionsvis i aluformar eller i kantiner, ni väljer själva.

Värmeboxarna kopplas enkelt till ett vanligt vägguttag och håller därmed 80 graders värme.

Vanligt hos oss är att en catering kan pågå i flera dagar, som tex byggarbetsplatser, sportevenemang osv och då har ni möjlighet att hyra allt som kan tänkas behövas till en servering, bland annat kylmonter, kaffebryggare för stora evenemang, termosar, vattenbad, värmeskåp, bord, stolar, partytält, värmefläktar och mycket mer.

Avbeställningar och ändring av antal?

Upp eller ner i antal, samt eventuell avbokning kan göras fram till 2 dagar innan leverans annars sker full debitering av maten. 

Transport?

Inom Västberga debiterar vi 100:- för leverans och vid längre sträckor efter överenskommelse.

Även catering utanför Västberga och utanför ordinarie öppettider (mån-fre mellan 05:00 - 14:00) sker efter överenskommelse.

Betalning?

Till privatpersoner gäller kontant betalning vid leverans eller via företagsswish 123 24 377 88.

Till företagskunder gäller 15 dagar netto på faktura om inte annat avtalats.

Med miljön i fokus så föredrar vi alltid att fakturera elektroniskt.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)